Coordonatorul moldovean, Marin Lescov, la un pas de vicecampioana Volei Municipal Zalău

„Încă nu am semnat niciun contract cu jucător, însă, Lescov este prima opţiune pentru postul de coordonator”, ne-a dezvăluit directorul executiv al Volei Municipal Zalău, Marcel Doru Ţârle

Chiar dacă nu mai beneficiază de un buget la fel de mare ca în sezonul anterior, Volei Municipal Zalău îşi propune să rămână şi în campionatul viitor o forţă în Divizia A1. După ce a reuşit să ajungă la o înţelegere cu centrul Mihai Gheorghiţă şi secundul brazilian Leonardo Dall Bosco, voleibalişti care s-au regăsit şi în sezonul trecut în lotul echipei zălăuane, dar şi cu fostul centru al echipei Dinamo, Răzvan Olteanu, conducerea Volei Municipal Zalău este la un pas de a rezolva şi postul de coordonator. Directorul executiv, Marcel Doru Ţârle, a afirmat că poartă tratative avansate cu fostul ridicător al campioanei CVM Tomis Constanţa, moldoveanul Marin Lescov. „Suntem în tratative avansate cu moldoveanul Marin Lescov. Încă nu am semnat niciun contract cu jucătorul, dar Lescov este prima opţiune pentru noi, fiindcă este cel mai convenabil din punct de vedere al raportului calitate-preţ. Lescov este un jucător pe care ni-l dorim, dar, deocamdată este în vacanţă în Turcia şi comunicăm doar prin intermediul managerului”, ne-a declarat Doru Ţârle.
Şi voleibalistul ne-a confirmat faptul că se află în tratative cu formaţia zălăuană, dar nu a luat încă o decizie finală în acest sens. „Discuţiile cu clubul zălăuan sunt avansate, dar nu am semnat încă niciun contract”, a afirmat Lescov.
Moldovean de origine, Marin Lescov a debutat în campionatul din România la Unirea Dej, unde a fost remarcat de conducerea clubului Tomis Constanţa, formaţie pentru care a evoluat apoi timp de trei sezoane şi cu care a reuşit să devină campion al României la finalul sezonului 2012 – 2013. În ediţia trecută de campionat, Lescov a evoluat la formaţia estoniană, Rakvere Volleyball Club.
Marin Lescov este născut în 26 aprilie 1990, având o talie de 1,90 metri şi 80 de kilograme.

 

Leave a Comment